Услуги

Ава Вижън предоставя технически и творчески решения за много различни продукции, вариращи от развлечения, музика и награди до новини, конференции и спортни събития, и това ни даде техническия опит и знания, за да отговорим на високите стандарти, очаквани от нашите международни клиенти по целия свят.

Нашите производствени услуги са много гъвкави и могат да бъдат съобразени с вашите нужди, а ние можем да предложим:

  • много камерно заснемане
  • озвучаване
  • видеомонтаж
  • излъчване на живо
  • наемане на оборудване и екип от професионалисти.

Ава Вижън предлага серия от готови UHD 4K микробус, който е компактен и икономичен. Той е напълно оборудван с видео и аудио пултове, графична станция, рипитъри, интерком, дългофокусни обективи с опция до 12 камери.

Нашата ПТС излъчва и записва конференции, концерти, телевизионни предавания, риалити формати, телевизия на живо и спортни събития в цяла Европа.

Ава Вижън

Ние искаме да бъдем продължение на вашия екип, да бъдем част от вашите идеи. Ще ви изслушаме внимателно, за да научим всичко за вашата компания, цели и нужди, за да определим най-добрата стратегия, която ще доведе да резултати и успех. Нашите услуги се фокусират върху стратегията и позиционирането на вашата марка.

Създаваме

Ава Вижън  създава филми, които ви свързват с публиката (целевата група) по целия свят: документално, спортно, шоу бизнес и продуктуво позициониране в световен мащаб. С доказан стил на работа и професионален опит, ние ще реализираме всичко – от идеята до изпълнението, крайният продукт ще се олицетворява 100%  вашата марка, вашата стратегия и вашето бъдеще.

Качествена продукция

Решение за всяко HD или UHD (4К) излъчване на живо, което можете да си представите. През 2020 година създадохме най-модерно оборудвана 4К ПТС (подвижна телевизионна станция) с до 12 камерни канали. Разполагаме с всички възможни елементи от видео оборудване, от които някога ще се нуждаете, независимо от мащаба на продукцията, с която сте ангажирани.

За онлайн-поръчки и консултации натиснете бутона